ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
17/12/2021 - 19/12/2021
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
22406

ΧαιρετισμόςΑγαπητοί συνάδελφοι,

Oι νέες γνώσεις και δυνατότητες που αποκτώνται με την συνεχή εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στην απεικόνιση, καθώς και η συνεχής ανάπτυξη νέων θεραπευτικών δυνατοτήτων στην ογκολογία, σε συνδυασμό με την ανάγκη της έγκαιρης διάγνωσης και της σταδιοποίησης των νεοπλασιών, έχει δημιουργήσει την ανάγκη της καθημερινής συνεργασίας των ογκολόγων με τους απεικονιστές.

Οι συναντήσεις των δύο ειδικοτήτων στην καθημερινή πράξη, είχαν σαν συνέπεια την δημιουργία ημερίδων και συνεδρίων καθώς και ιατρικών συγγραμμάτων με τον τίτλο "Ογκολογική Απεικόνιση", ο οποίος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως "Oncologic Imaging".

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο "7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ογκολογικής Απεικόνισης" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Νίκος Λούρος στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ στο Μαρούσι υβριδικά, από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου του 2021.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι να μοιραστούμε γνώσεις, εμπειρίες και ερωτήματα με άλλους έμπειρους συναδέλφους, οι δε νεότεροι συνάδελφοι να έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στα νέα αυτά δεδομένα.

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

Ιωάννης Ανδρέου

Αθανάσιος Γουλιάμος

Πάρις Α. Κοσμίδης


Η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Λία Ευαγγελία Μουλοπούλου