ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
12/05/2023 - 14/05/2023
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
3354

Μοιραστείτε το στα Social media
Για να παρακολουθήσετε τις ομιλίες On Demand παρακαλούμε συνδεθείτε με το email σας. Αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος/η πατήστε στο μενού "Εγγραφή".

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στις Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας 2023, στην όμορφη Πάτρα, όπου για πρώτη φορά διεξάγεται τέτοιου βεληνεκούς εκδήλωση της επιστημονικής εταιρείας μας.

Οι εξαιρετικά επιτυχημένες αντίστοιχες εκδηλώσεις των προηγούμενων ετών, έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Οι Εαρινές Ημέρες, διαχρονικά, έχουν σαν στόχο την εστίαση σε πρακτικές γνώσεις και πώς αυτές μπορούν να μεταφερθούν και να αξιοποιηθούν στην καθημερινή κλινική πρακτική. Στο πλαίσιο αυτό, διακεκριμένοι και έμπειροι ομιλητές θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις στα κυριότερα συστηματικά ρευματικά νοσήματα, στις σημαντικότερες δημοσιεύσεις στη βασική και κλινική έρευνα τη χρονιά που πέρασε, σε θέματα καθημερινού κλινικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε αντικείμενα πέρα από τη συνηθισμένη θεματολογία, διευρύνοντας έτσι τον κύκλο γνώσης και συζήτησης στην επιστημονική μας κοινότητα.

Ιδιαίτερα σημαντική, και ομολογουμένως εξόχως επιτυχημένη ως τώρα, είναι η συνεδρία της τελευταίας ημέρας, όπου νέοι εκπαιδευόμενοι θα παρουσιάσουν διδακτικά περιστατικά από Κλινικές και Τμήματα όλης της χώρας, με σχολιασμό από τον αντίστοιχο εκπαιδευτή, για να ακολουθήσει η εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση πάνω στην διαφοροδιαγνωστική και θεραπευτική τους προσέγγιση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανάδειξης αξιόλογων νέων συναδέλφων, αλλά και την ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων πάνω σε πραγματικά και δύσκολα περιστατικά.

Η ενεργός συμμετοχή σας, είναι απαραίτητη για την επιτυχία της επιστημονικής εκδήλωσής μας. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην ανάγκη απαρέγκλιτης τήρησης του χρονοδιαγράμματος από Προεδρεία και ομιλητές, ώστε το επιστημονικό πρόγραμμα να κυλήσει ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις.

Η ανοιξιάτικη Πάτρα σας (μας) περιμένει, για να βρεθούμε από κοντά και να περάσουμε ένα εκπαιδευτικά αποδοτικό και κοινωνικά ευχάριστο τριήμερο όλοι μαζί!

Το ΔΣ της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.


Δημήτριος Καρόκης

Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;