ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
13/02/2021 - 14/02/2021
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
44647

Μοιραστείτε το στα Social media

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η πανδημία COVID 19 άλλαξε δυστυχώς τα δεδομένα της ζωής μας. Μοιραία λοιπόν άλλαξε παγκοσμίως και ο τρόπος τέλεσης των συνεδρίων. Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας πιστή στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού στις αρχές κάθε χρόνου και σεβόμενη πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδρίων, σας ανακοινώνει με την βοήθεια της τεχνολογίας την τέλεση του πρώτου Virtual (διαδικτυακού) συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας 13/14 Φεβρουαρίου 2021 με δωρεάν συμμετοχή.

Μη έχοντας την δυνατότητα της άμεσης επαφής, εξαιρετικά σημαντική για το αντικείμενο της εταιρείας μας, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις περισσότερες πτυχές της όχι μέσα από μία στείρα θεωρητική παρουσίαση αλλά μέσα από μία πρακτική-διαδραστική – update και επιστημονικά άρτια τεκμηριωμένη ανάλυση των θεμάτων της.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου αποτελούμενη από το Δ.Σ. της ΕΕΔΧ κ. Νεαμονιτό Κ. - Πρόεδρο, κ. Σγούρο Γ. - Αντιπρόεδρο, κ. Θεοχάρη Σ. - Γεν. Γραμματέα, κ. Αποστολάκη Ν. - Ειδ. Γραμματέας, κα Κυριαζή Ε. - Ταμίας, Ανθόπουλος Τ. - Μέλος και κ. Πολυζώη Ζ. - Επίτιμος Πρόεδρος με προεδρεύοντα της Οργανωτικής Επιτροπής τον κ. Θεοχάρη Σ. και μέλη αυτής τους κκ. Σγούρο Γ. και Αποστολάκη Ν. στοχεύει στην σύζευξη της γνώσης, της εμπειρίας, της καινοτομίας, του νεανικού ζήλου και της δεοντολογίας πάνω σε όλα τα αντικείμενα της εταιρείας μας με σκοπό να το επικοινωνήσουμε σε όλους τους συναδέλφους ανά την ελληνική επικράτεια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους, έμπειρους και νέους, που δέχθηκαν πρόθυμα να συμμετάσχουν στο συνέδριο συμβάλλοντας δημιουργικά στην τέλεσή του.

Προσδοκώντας στην συμμετοχή σας και περιμένοντας να σας καλωσορίσουμε διαδικτυακά.


Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της ΕΕΔΧ

Ο ΠρόεδροςΚωνσταντίνος Νεαμονιτός

Ο Γεν. Γραμματέας &
Υπεύθυνος της Οργανωτικής Επιτροπής


Σωτήρης Θεοχάρης

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;