ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/10/2021
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
8986

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλωσορίζουμε στην Ημερίδα Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου του Μητέρα «Η εξειδικευμένη γνώση δίπλα στο γυναικολόγο και τη γυναίκα».

Η ιδέα για την οργάνωση και το θέμα της ημερίδας, είχε αφετηρία το πάθος μας για την κολποσκόπηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις ασθενείς μας. Έχοντας ως βάση το Μητέρα, ένα χώρο με δεσπόζουσα θέση και αναμφισβήτητο κύρος στην ελληνική μαιευτική και γυναικολογική πραγματικότητα, οραματιζόμαστε να προσφέρουμε περιβάλλον ασφάλειας, υποστήριξης και εξιδεικευμένης γνώσης. Μια ομάδα με την οποία οι συνάδελφοι θα νιώθουν ασφάλεια και οι γυναίκες θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με πιστοποιημένη ποιότητα και απόλυτα σύμφωνες με τα δημοσιευμένα επιστημονικά δεδομένα και τις κατευθυντήριες οδηγίες των πλέον επιτυχημένων συστημάτων υγείας διεθνώς. Παράλληλα, όπου απαιτείται, θα προσφέρεται η τεχνογνωσία για την εξατομικευμένη αντιμετώπιση απαιτητικών περιστατικών με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια αλλά και την αποφυγή έκθεσης σε υπερθεραπεία και πιθανές επιπλοκές.

Σε αυτή την πρώτη μας επαφή, επιλέξαμε κάποια από τα πολλά θέματα που θεωρούμε ότι μπορούν να δώσουν έναυσμα προς ετούτη την κατεύθυνση. Στο μέλλον, θα θέλαμε πολύ και τη δική σας συμμετοχή σας για το τι θα θεωρούσατε χρήσιμο να συζητηθεί. Ανυπομονούμε για τα σχόλια, τις ιδέες σας και την κριτική σας.

Με εκτίμηση,

Δρ Χριστίνα Φουντά, Χειρουργός - Γυναικολόγος
Ιατρείο Κολποσκόπησης, Μαιευτήριο Μητέρα
Consultant Gynaecologist & Colposcopy Lead, Guy’s & St Thomas’ NHS trust, London, UK

Παναγιώτης Θωμόπουλος MD, MSc, Γυναικολόγος
Υπεύθυνος Ιατρείου Εφαρμογών Laser κατώτερου γεννητικού συστήματος, Μαιευτήριο Μητέρα