ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
25/11/2022 - 27/11/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
8795

Χαιρετισμός


Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Αγαπητοί φίλοι,

Ακολουθώντας την παράδοση, το Ιατρικό τμήμα Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει το 12ο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού, μετά παρέλευση ικανού διαστήματος που μας επέτρεψε να εκτιμήσουμε την αναγκαιότητά του.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2022, και ολοκληρώνεται ένας κύκλος επιστημονικών συνεδρίων στο Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμό, αρχής γενομένης από το 2008.

Η θεματολογία στηρίζεται στη βασική γνώση και στην εφαρμογή της στην κλινική πράξη με όλα τα νεότερα δεδομένα. Η παρουσία καταξιωμένων Δασκάλων, εξαιρετικών ομιλητών, εγγυάται εκ προοιμίου την επιτυχία του Συνεδρίου.

Ως καινοτομία άξια αναφοράς, θεωρούμε την οργάνωση ενοτήτων διαδραστικού χαρακτήρα όπου οι σύντομες εισηγήσεις θα ακολουθούνται από διεξοδική συζήτηση επί των ερωτήσεων των Συνέδρων. Ο διαθέσιμος χρόνος συζήτησης είναι ικανός και την ευθύνη όλης της διαδικασίας αναλαμβάνει ο Συντονιστής.

Σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών αναπτύσσεται η Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης της Υγείας, με γνωστικά αντικείμενα σε συνέργεια άμεση με αντίστοιχα του Ιατρικού Τμήματος.

Ευελπιστούμε στην επιτυχία του Συνεδρίου βασιζόμενοι στην παρουσία σας και στην εποικοδομητική συμμετοχή και κριτική σας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Ομ. Καθηγήτρια Παθολογίας - Ενδοκρινολογίας
Διευθύντρια Τμ. Ενδοκρινολογίας - Μεταβολισμού
Ομίλου Υγεία