ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
31/05/2024 - 02/06/2024
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
1797

Μοιραστείτε το στα Social media

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


 Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

 Οργανωτική & Επιστημονική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες των Ιατρών της Μεσσηνίας και όλων των ιατρών και νοσηλευτών που ενδιαφέρονται για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση σε θέ- ματα υγείας. Το «Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας» διοργανώνεται για 14η χρονιά από την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας και απευθύνεται σε όλους τους EY, διότι η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους, θέματα υγείας της καθημερινής πραγ- ματικότητας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου HORIZON BLU στην Καλαμάτα.

 Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του, οι οποίες περιλαμβάνουν Κλινικά Φροντιστήρια, Διαλέξεις, Στρογγυλά Τραπέζια, Ελεύθερες Ανα- κοινώνεις και Παρουσιάσεις Ερευνητικών Εργασιών.

Εκλεκτοί συνάδελφοι θα συζητήσουν μαζί σας επιλεγμένα επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν τον γιατρό και τον νοσηλευτή της πρώτης γραμμής.

Σας περιμένουμε όλους!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ι.Ε.ΜΕΣ.
ΣΚΡΕΠΕΤΗΣ ΜΕΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συντονιστής - Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής
Γ.Ν. Μεσσηνίας. - Ν.Μ. Καλαμάτας

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;