ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
08/09/2022 - 10/09/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
21826

Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Επιστημονικού Φορέα Ιατρικής Μετεκπαίδευσης «ΕΠΙΛΥΩ», που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Σεπτεμβρίου 2022, στη Σύρο.

Πρωταρχικός σκοπός του «ΕΠΙΛΥΩ» είναι η ανάδειξη των σύγχρονων κατευθυντήριων οδηγιών μέσα από τη συζήτηση καθημερινών κλινικών περιστατικών και την ανάδειξη των αναγκών του ιατρού μέσα από τις εξελίξεις της ιατρικής και της τεχνολογίας. Μια αναγκαιότητα που έγινε περισσότερο επιτακτική στα πλαίσια της πανδημίας με τις πολλαπλές προκλήσεις που αυτή έφερε στη διαχείριση των ατόμων με μεταβολικά νοσήματα και κυρίως σακχαρώδη διαβήτη.

Η αποδοχή που είχε η πρώτη μας προσπάθεια να μοιραστούμε μαζί σας την καθημερινή κλινική πρακτική οδήγησε στην καθιέρωση του Συνεδρίου μας καθώς και στην έναρξη του Διαδικτυακού Σχολείου «ΕΠΙΛΥΩ» με μια σειρά webinars μέσα από τα οποία χτίζουμε την πολυπαραγοντική θεραπευτική διαχείριση των ατόμων με μεταβολικά νοσήματα. Το ίδιο ευελπιστούμε να πετύχουμε και με το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω στη διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε στα Ιατρεία μας, στα Κέντρα Υγείας και στα Τριτοβάθμια Νοσοκομεία.

Αναμένουμε την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του «ΕΠΙΛΥΩ».

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του «ΕΠΙΛΥΩ»
Αθανασία Κ. Παπαζαφειροπούλου