ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16/09/2022 - 18/09/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
7201

Χαιρετισμός


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρακολουθήσετε την επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, «ΑΤΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 2022», η οποία οργανώνεται υβριδικά στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022 στην όμορφη Αίγινα.

Προσκαλούμε τους συνέδρους να παρακολουθήσουν την επιστημονική εκδήλωση διά ζώσης, αφού η κανονικότητα σταδιακά επανέρχεται. Η φυσική παρουσία των συνέδρων αποτελεί καταλύτη για μια γόνιμη και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα γνωριμιών μεταξύ επιστημόνων, που συχνά αποτελεί την αφετηρία για ερευνητικές προσπάθειες.

Η παράλληλη διαδικτυακή σύνδεση θα δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης της επιστημονικής εκδήλωσης από μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υγείας που οι αποστάσεις αποτελούν εμπόδιο στην προσέλευσή τους.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου της καρδιαγγειακής νόσου και την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή με τη φυσική σας παρουσία ή όταν αυτό δεν είναι εφικτό μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Λουκιανός Ραλλίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας,
Πρόεδρος
Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας,
Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου