ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16/06/2022 - 19/06/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
11471

Χαιρετισμός


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρακολουθήσετε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, το οποίο οργανώνεται υβριδικά στις 6-19 Ιουνίου 2022 στην Πορταριά.

Το συνέδριο μας διενεργείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και με την επιστημονική συνδρομή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Προσκαλούμε τους συνέδρους να παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης αφού σταδιακά και με προσεκτικό βηματισμό επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Η φυσική παρουσία των συνέδρων αποτελεί καταλύτη για μια γόνιμη και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα γνωριμιών μεταξύ επιστημόνων, που συχνά αποτελεί την αφετηρία για ερευνητικές προσπάθειες.

Η παράλληλη διαδικτυακή σύνδεση θα δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης της επιστημονικής εκδήλωσης από μεγάλο αριθμό συνέδρων που οι αποστάσεις αποτελούν εμπόδιο στην προσέλευσή τους.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου της καρδιαγγειακής νόσου και την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας με τη φυσική σας παρουσία ή όταν αυτό δεν είναι εφικτό μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Λουκιανός Ραλλίδης

Καθηγητής Καρδιολογίας,
Πρόεδρος
Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας,
Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου