ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
25/05/2023 - 28/05/2023
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
11002

Μοιραστείτε το στα Social media

Χαιρετισμός


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρακολουθήσετε το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, το οποίο οργανώνεται υβριδικά στις 25-28 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα.

Το συνέδριο μας διενεργείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και με την επιστημονική συνδρομή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Προσκαλούμε τους συνέδρους να παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης αφού η φυσική παρουσία αποτελεί καταλύτη για μια γόνιμη και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου της καρδιαγγειακής νόσου και την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Η διάλεξη εις μνήμη του Γ. Τσιτούρη θα δοθεί από το διακεκριμένο καθηγητή της Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, Σ. Τσιμήκα. O κ. Τσιμήκας είναι πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στη μελέτη της Lp(a) και στην παρασκευή φαρμάκων που την ελαττώνουν και θα μας “ταξιδεύσει στον κόσμο της Lp(a)”.

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας με τη φυσική σας παρουσία ή όταν αυτό δεν είναι εφικτό μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Λουκιανός Ραλλίδης

Καθηγητής Καρδιολογίας,
Πρόεδρος
Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας,
Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου