ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
21/04/2023 - 22/04/2023
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
1703

Μοιραστείτε το στα Social media

Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η τελευταία δεκαετία χαρακτηρίζεται, πλην των άλλων, από μια ταχεία αλλαγή στον τρόπο και τα μέσα επικοινωνίας, την διακίνηση της πληροφορίας, την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, και όχι μόνον, την ασφάλεια, τους κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον. Όλες αυτές οι αλλαγές δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσουν και τον τρόπο άσκησης της ιατρικής πρακτικής και της παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη κατάρτισης σε νέες δεξιότητες ώστε να εξασφαλισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Με αυτές τις σκέψεις, το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Υγείας σε συνεργασία με τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ – Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος σχεδίασαν και πραγματοποιούν το σεμινάριο «Εκπαίδευση στις Σύγχρονες δεξιότητες στην κλινική πράξη» 21 και 22 Απριλίου 2023, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Golden Age.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό Σεμινάριο που σκοπό έχει να βελτιώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των επαγγελματιών υγείας (ΕΥ), να βελτιώσει τις δεξιότητες χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας και να ενημερώσει για τις νομικές ευθύνες χρήσης της, να βελτιώσει τη διαχείριση της τηλε-συμβουλευτικής, να εκπαιδεύσει τους ΕΥ στην παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο νομικο-ηθικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία τους. 

Η έλευση του προσωπικού ιατρού δημιουργεί και άλλες εκπαιδευτικές ανάγκες για τον γενικό ιατρό - παθολόγο σε νοσήματα που απευθυνόντουσαν μέχρι πρότινος στον ειδικό όπως πχ η καρδιακή ανεπάρκεια.

Συμμετέχουν έγκριτοι εκπαιδευτές με πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία ενώ θα χρησιμοποιηθούν διαδραστικές μέθοδοι ενεργητικής μάθησης.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, σ αυτό το πολύ ενδιαφέρον και ελπίζουμε χρήσιμο Σεμινάριο.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;