ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
01/12/2023 - 03/12/2023
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
4004

Πρόλογος

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Ο ‘‘ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ’’, Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος (ΕΓΟΙΕ) συνεχίζει με αμείωτο πάθος και μεγαλύτερο ενθουσιασμό το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα αφιερωμένο στη διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης της ειδικότητάς μας μέσα από ποιοτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τη συμμέτοχη όλων των Γενικών/Οικογενειακών Ιατρών (ΓΟΙ) της χώρας μας.

 Μέσα σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει και το 3ο για το 2023 Περιφερικό Συμπόσιο στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Καλάβρυτα, με το οποίο θέλει να προσθέσει άλλη μια σελίδα, στο πλούσιο έργο του. Φιλοδοξεί να καλύψει, όσο είναι δυνατόν καλύτερα, τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ΓΟΙ συνδράμοντας έτσι στην παροχή από μέρους τους ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς τους. Έτσι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και τα διάφορα χρόνια νοσήματα, επιλεγμένα επείγοντα, και δίνεται όπως πάντα βήμα στους τοπικούς φορείς της ΠΦΥ και στους ειδικευόμενους ΓΟΙ.

 Με αυτές τις σκέψεις σας προσκαλούμε στο σεμινάριο να συζητήσουμε, να συνεργαστούμε, να μοιραστούμε σκέψεις-προβληματισμούς-σχεδιασμούς, να ενώσουμε το δυναμισμό μας, τα οράματά μας.


Ο Πρόεδρος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Δ. Καρανάσιος