ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
18/02/2022 - 19/02/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
4480

Χαιρετισμός


Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητοί Φίλοι,

Σας καλωσορίζω στην Αθήνα, που θα φιλοξενήσει ένα ακόμα Σεμινάριο της OTC (Osteosynthesis and Trauma Care) Hellas με τίτλο: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΔΟΜΥΕΛΙΚΗΣ ΗΛΩΣΗΣ

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2022 στο ATTC (Anatomy Techniques and Training Center) στο Μαρούσι. Στόχος μας είναι ένα δημιουργικό διήμερο στο οποίο οι νέοι συνάδελφοι θα εκπαιδευτούν εντατικά στην τεχνική της ενδομυελικής ήλωσης.

Την τελευταία διετία, η επέλαση της πανδημίας του COVID-19 οδήγησε σε αναστολή και ακύρωση προγραμματισμένων Σεμιναρίων της OTC Hellas. Έτσι θεωρήθηκε σκόπιμο, η επανεκκίνηση να δώσει έμφαση σε βασικές και σύγχρονες αρχές ενδομυελικής ήλωσης για να ακολουθήσει το επόμενο Σεμινάριο που θα περιλαμβάνει τις δύσκολες και διευρυμένες εφαρμογές της μεθόδου.

Επίτιμος καλεσμένος στο Σεμινάριο αυτό είναι ο Dr Gilbert Taglang από το Στρασβούργο. Η γνώση και η εμπειρία καταξιωμένων συναδέλφων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη, θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθούν και να αποσαφηνιστούν θέματα που αφορούν την σωστή εφαρμογή της μεθόδου στην αντιμετώπιση των οστικών κακώσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη διαδραστική ανάλυση και συζήτηση δύσκολων περιπτώσεων εφαρμογής της.

Η ενεργητική συμμετοχή όλων θα αποτελέσει κίνητρο για τη διοργάνωση ανάλογων επιμορφωτικών δράσεων στο μέλλον. Περιμένω με χαρά να σας δω σε αυτό το Σεμινάριο.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Χριστίνα Αρναούτογλου

Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Επιμελήτρια Α’
Ορθοπαιδικής Κλινικής και Μυοσκελετικού Τραύματος
Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
Πρόεδρος OTC Hellas