11130

Επισκέψεις

Υπενθύμιση
INVITATION

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητές και Αγαπητοί μας Φίλοι και Συνάδελφοι,

Το Παιδιατρικό Συνέδριο, που τα τελευταία 15 χρόνια διοργανώνεται ετησίως από την Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική με βασικό στόχο την ενημέρωσή σας για τις Κατευθυντήριες Οδηγίες σε τρέχοντα θέματα της Παιδιατρικής, έχει πλέον καταξιωθεί ως θεσμός στη συνείδηση του παιδιατρικού κόσμου της χώρας μας.

Το φετινό 15ο Συνέδριό μας, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Θεραπευτηρίου Metropolitan, κατά το τριήμερο 26-28 Μαΐου 2023, στην πόλη της Καλαμάτας, στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Για το 2023, η θεματολογία του Συνεδρίου μας είναι, όπως θα διαπιστώσετε, πλούσια και ποικίλη, ενώ οι ομιλητές που έχουν επιλεγεί είναι, όπως πάντα, έμπειροι και άριστοι.

Η διεξαγωγή του Συνεδρίου θα είναι υβριδική, δηλαδή με την φυσική παρουσία συνέδρων, αλλά και τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης στην Ελλάδα και στην Κύπρο, για όσους δεν μπορέσουν να βρεθούν μαζί μας στην ιστορική πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Από όλο το ΔΣ της Εταιρείας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική και την Παιδιατρική Metropolitan σας καλωσορίζουμε στο 15ο Συνέδριό μας και στην όμορφη Καλαμάτα , ευχόμενοι να ωφεληθείτε επιστημονικά και να απολαύσετε ένα ευχάριστο και δημιουργικό τριήμερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Καφετζής                           Γεώργιος Τσόλας
Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ                Διευθυντής Παιδιατρικής Metropolitan