8215

Επισκέψεις

Υπενθύμιση
INVITATION

Χαιρετισμός Προέδρου


Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το 1ο Συνέδριο Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΕEΠΕΚΕ) και σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί στις 24 - 26 Νοεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο Ιπποκράτης, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Βιόπολις, στη Λάρισα.

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί την φυσική εξέλιξη του Παιδιατρικού Συμποσίου Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 22 συνεχή έτη στην πόλη της Λάρισας.

Το 1ο Συνέδριο Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας θα γίνει μόνον με φυσική παρουσία με σκοπό να μας προτρέψει να ξαναμπούμε στις αίθουσες και να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά όπως και να συναντήσουμε παλιούς φίλους και συνεργάτες. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το πρόγραμμα μας έχει ευρεία θεματολογία και περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, εισηγήσεις, διαδραστικές ομιλίες και παρουσιάσεις θέσεων και αντιπαραθέσεων (debate). Φέτος, για πρώτη φορά, δίνεται ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχοντας με προφορικές παρουσιάσεις.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα υπάρξει η δυνατότητα υποβολής περιλήψεων που εφόσον εγκριθούν θα παρουσιαστούν είτε ως προφορικές ανακοινώσεις είτε ως e-poster.

Για την παρακολούθηση του Συμποσίου θα χορηγηθούν 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).

Προσβλέπουμε στη δυναμική συμμετοχή σας!


Γεώργιος Συρογιαννόπουλος                                                                     Ιωάννα Γριβέα          

Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,            Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Νεογνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,                            

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής                                          Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΕΕΠΕΚΕ)