3701

Επισκέψεις

Υπενθύμιση
INVITATION

Χαιρετισμός Προέδρου


Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

Με ιδιαίτερη χαρά – εκ μέρους του ΔΣ της Π.Ε.Φ.Ν.Ι. - σας προσκαλώ στα μαγευτικά Ιωάννινα & στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών που διοργανώνουμε (με φυσική παρουσία) από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Grand Serai, με θέμα «Ανασχεδιασμός του ΕΣΥ: Πόσο έτοιμοι είμαστε για την επόμενη μέρα;».

Ο τίτλος αλλά και η θεματολογία του Συνεδρίου αυτού, επικεντρώνονται στη θέση και το ρόλο μας μέσα στο Σύστημα Υγείας που αλλάζει !

Είναι σαφές πως οι σπόροι των συνεργασιών μέσω των διεπιστημονικών ομάδων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων αλλά και τη περίοδο της πανδημίας, πλέον μπορούν, με την αναγκαία ώθηση, να καρποφορήσουν, προς όφελος των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου.

Η ώθηση αυτή μπορεί να προκύψει με την αύξηση της στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό, την εισαγωγή κ χρήση δεικτών αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών, την αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία των νέων τεχνολογιών , την συνεχιζόμενη εκπαίδευση.

Η δέσμευση των πολιτειακών φορέων για ουσιαστικές αλλαγές και βελτιώσεις στο χώρο της υγείας, αλλά και τα μηνύματα από την υπόλοιπη Ευρώπη, μας δείχνουν πως μόνον οι δραστήριοι πυρήνες συνεργασιών μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, μπορούν να θεραπεύσουν μακρόχρονες παθογένειες του Συστήματος, όπως οι ελλείψεις φαρμάκων και η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στις αναγκαίες θεραπείες.

Το Συνέδριο αυτό, φιλοδοξεί επομένως όχι να γίνει μια ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης του κλάδου, αλλά να αναδείξει τις προκλήσεις που ήδη αντιμετωπίζουμε, παράλληλα με τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις λύσεις που θα πρέπει από κοινού να σχεδιάσουμε, υγειονομικοί, φορείς και ασθενείς.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΦΝΙ, του οποίου το επιστημονικό πρόγραμμα πλαισιώνεται με υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένου κύρους ομιλητές, ευελπιστώντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων μας, μαζί με τη ζεστή ηπειρώτικη φιλοξενία και την ιστορική παράδοση των Ιωαννίνων.

Με το καλό να ανταμώσουμε όλοι μαζί!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δέσποινα Μακριδάκη

Πρόεδρος ΠΕΦΝΙ

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου