ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
09/11/2023 - 11/11/2023
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
2993

Μοιραστείτε το στα Social media

Xαιρετισμός του Δ.Σ.


Το πεδίο της Κλινικής Νευροφυσιολογίας, σαν υποειδικότητα της Νευρολογίας, καθιερώθηκε αρχικά, αποκλειστικά για τη διαγνωστική της χρησιμότητα. Με την πάροδο των ετών, αφ’ ενός επεκτάθηκε η διαγνωστική της χρήση, όπως η ενσωμάτωση του υπερηχογραφήματος του νευρομυϊκού συστήματος ή νέες χρήσεις της διεγχειρητικής Νευροφυσιολογίας και αφ’ ετέρου άνοιξαν νέοι δρόμοι για τη θεραπευτική πλέον χρήση των νευροφυσιολογικών εργαλείων, όπως του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού ή του διακρανιακού ερεθισμού συνεχούς ρεύματος.

Η εταιρεία μας, συνεχίζοντας την πάγια εκπαιδευτική της πολιτική, συμπορευόμενη με τις ανάγκες του Έλληνα Νευρολόγου και αφομοιώνοντας τις νεότερες εξελίξεις, προχώρησε στην έκδοση του νέου συγγράμματος: “Νευροϋπερηχογραφία του περιφερικού νευρικού συστήματος-από τη θεωρία στην πράξη”, μετά τη θερμή υποδοχή, που έτυχαν από τους συναδέλφους, τα δύο προηγούμενα εκδοτικά μας πονήματα, της «Ηλεκτρονευρογραφίας και Ηλεκτρομυογραφίας» και του «Ρόλου του Ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος στη διάγνωση και διαφορική διάγνωση της επιληψίας».

Το νέο αυτό σύγγραμμά μας θα διανεμηθεί δωρεάν στο τρέχον συνέδριό μας, σε όλους τους παρόντες ενδιαφερόμενους συναδέλφους, μαζί με την ανάπτυξη της επικαιροποιημένης θεματολογίας, που αποτελεί και τον κορμό του συνεδρίου μας.

Σας προσκαλούμε στις εργασίες του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κλινικής Νευροφυσιολογίας, με την προσδοκία της ενεργού συμμετοχής σας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Νευροφυσιολογίας

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Κωνσταντινίδης

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;