ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
07/03/2024 - 09/03/2024
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
1427

Μοιραστείτε το στα Social media

Xαιρετισμός


Το Eτήσιο Eκπαιδευτικό Συνέδριο του Νευρολογικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνιαμε συνεχή διαδραστική ενημέρωση και εκπαίδευση σε νευρολογικά θέματα της καθημερινότητας για την ορθή και άμεση αντιμετώπιση του νευρολογικού αρρώστου.

Αυτή τη χρονιά το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο Λακωνίας από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2024 με τη συμμετοχή ιατρών και ιδίως νευρολόγων από την περιοχή.

Ο τίτλος του Σεμιναρίου είναι «Η Νευρολογία σήμερα: Εξέλιξη-Εφαρμογή στην καθημερινή πραγματικότητα. Νέες θεραπείες-Οικονομική Επιβάρυνση». Η θεματολογία επικεντρώνεται στις πρόσφατες εξελίξεις της Νευρολογίας και τη δυνατή εφαρμογή τους στην καθημερινότητα, τη σημασία νέων θεραπειών και την οικονομική επιβάρυνση του συστήματος και του ασθενούς. Επίσης, πρόκειται να αναλυθούν οι ακόλουθες ενότητες: Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Κεφαλαλγία, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Παρκινσονικά Σύνδρομα. Επιπλέον, θα αναφερθούν διεξοδικά τα τελευταία δεδομένα που αφορούν τη συνύπαρξη με τον COVID-19 και τον τρόπο αντιμετώπισης των νευρολογικών παθήσεων.

Στο Συνέδριο αυτό γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα Σπάνια Νοσήματα, τις Γνωστικές Διαταραχές και τον Ύπνο ως και τις Νευρολογικές Παθήσεις στην επιδημία του Covid-19 και θα κλείσει με την Δικανική στη Νευρολογία με θεματολογία: Το ιατρικό σφάλμα στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, την ιατρική ευθύνη στη Νευρολογία και τους Νευρολόγουςστα Ελληνικά Δικαστήρια.

Ελπίζοντας ότι και φέτος θα καλύψουμε τα αναπάντητα ερωτήματα της καθημερινής πράξης και θα πετύχουμε την ικανοποίηση όλων, σας περιμένουμε στο Γύθειο, όπου η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Με εκτίμηση,

Για το Νευρολογικό Τμήμα

Κλημεντίνη Ε. Καραγεωργίου

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;