ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
28/05/2022 - 29/05/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
7256

Μοιραστείτε το στα Social media

Χαιρετισμός


H Διεθνής Ομοσπονδία Πολλαπλής Σκλήρυνσης (Multiple Sclerosis International Federation) έχει θεσπίσει την 30η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής (World MS Day). Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας επέλεξε να τιμήσει την φετινή World MS Day με την διοργάνωση ενός διήμερου Πανελλαδικού υβριδικού Συνέδριου, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα στις 28 & 29 Μαΐου 2022, με θέμα «Ο ρόλος των συνδέσεων στο Ταξίδι του Ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση: Nέα δεδομένα – προκλήσεις - προοπτικές».

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα κινηθεί γύρω από τις τελευταίας επιστημονικές εξελίξεις στην ολιστική αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες – ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία - στη διαχείριση των συμπτωμάτων, την φροντίδα και την αποκατάσταση. Ξεχωριστή ενότητα του Συνεδρίου έχει αφιερωθεί σε θέματα γονιμότητας, σεξουαλικών διαταραχών και ορθοκυστικών προβλημάτων των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση. Έχουν προγραμματιστεί επίσης συνεδρίες για να ενημερώσουν για τις προοπτικές που φέρνουν ελπίδα στα άτομα με ΠΣ και τους φροντιστές τους όπως είναι τα Δίκτυα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και ο Ρόλος των Συλλόγων Ασθενών στη διαμόρφωση Πολιτικής Υγείας.

Η ΠΟΑμΣΚΠ ευελπιστεί το Συνέδριο να αποτελέσει την αρχή για την εδραίωση ενός θεσμού διάδρασης μεταξύ των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση, της Πολιτείας, των Κοινωνικών Φορέων και των εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Με εκτίμηση,

Βασιλική Μαράκα

Δημιουργία κωδικού / Ξεχάσατε τον κωδικό σας;