ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
10/04/2021 - 11/04/2021
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
62311

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά στο 5ο Διεθνές Συνέδριο Συνέδριο Καρδιολογίας & Καρδιοχειρουργικής Παίδων & Ενηλίκων Συγγενών Καρδιοπαθειών που θα διεξαχθεί στις 10 - 11 Απριλίου 2021.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών στην Καρδιολογία και την Καρδιοχειρουργική Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων & Ενηλίκων είναι συνεχείς και οι επιστημονικές προκλήσεις για όλους μας ακόμα μεγαλύτερες.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μας φέτος θα είναι καινοτόμο. Στα πλαίσια του θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν θέματα Εμβρυικής & Νεογνικής Καρδιολογίας, Καρδιοαναισθησιολογίας & Εντατικολογίας αλλά και όλες οι καινούριες εξελίξεις στην αντιμετώπιση των Συγγενών Καρδιοπαθειών. Οι ομιλητές μας, καταξιωμένοι και διεθνούς κύρους Έλληνες και επίτιμοι καλεσμένοι από το εξωτερικό, θα καλύψουν όλες τις μείζονες επιστημονικές καρδιολογικές και καρδιοχειρουργικές εξελίξεις και θα διασφαλίσουν ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γεγονός.

Φέτος και λόγω των συνθηκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η διεξαγωγή του συνεδρίου θα γίνει διαδικτυακά και σε απευθείας μετάδοση.

Με την βεβαιότητα ότι η ενεργή συμμετοχή σας αποτελεί την βασικότερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου σας προσκαλούμε για ένα πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό διήμερο ανταλλαγής επιστημονικών γνώσεων, εμπειριών και καινοτόμων εξελίξεων.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Οι Πρόεδροι του ΣυνεδρίουΦώτιος Α. Μητρόπουλος, MD, PhD

Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής

Καρδιοχειρουργικής Παίδων και Ενηλίκων

Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ


Αφροδίτη Τζίφα, MD, PhD, FRCPCH

Διευθύντρια Κλινικής Παιδοκαρδιολογίας και

Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων ΜΗΤΕΡΑ –

ΥΓΕΙΑ, Hon. Clinical Senior Lecturer, King’s College

London