ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
12/02/2022
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
22135

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η θεραπευτική ομάδα της Ογκολογικής Κλινικής παιδιών και εφήβων του Νοσοκομείου Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, παρά την συνεχιζόμενη αντιξοότητα των καιρών, διοργανώνει και εφέτος, 8 χρόνια μετά την ίδρυση της Κλινικής, την 8η επιστημονική ημερίδα.

Η απειλητική εισβολή του κορωνοϊού στη ζωή μας, στην οικογένεια μας, στη δουλειά μας, στην καθημερινότητά μας, μάς υποχρεώνει και αυτή τη χρονιά να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε γνώση και εμπειρίες με διαφορετικό τρόπο.

Έτσι, το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022, οι υπολογιστές θα ανοίξουν και όπως θα παρατηρήσετε στο πρόγραμμα της ημερίδας μας, θα παρουσιάσουμε θέματα με γενικό αλλά και εξειδικευμένο ενδιαφέρον, οι περισσότεροι ομιλητές από το φιλόξενο Αμφιθέατρο Ν. Λούρος και όλοι εσείς οι υπόλοιποι από την οθόνη σας . Ελπίζουμε ωστόσο να υπάρξει διάλογος και τοποθετήσεις έτσι ώστε να δικαιωθεί η απόφασή μας για τη συνέχιση του θεσμού της επικοινωνίας μας.

Θα είναι ακόμη μια απόδειξη ότι η γνώση δεν φυλακίζεται αντίθετα διαχέεται και επικοινωνείται με κάθε τρόπο.

Σας περιμένουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία εξ αποστάσεως επιστημονική επικοινωνία μας και του χρόνου υγιείς και ελεύθεροι να βρεθούμε στην αίθουσα και στα διαλείμματα όπως στο παρελθόν!

Ελένη Βασιλάτου – Κοσμίδη