3584

Επισκέψεις

Υπενθύμιση

INVITATION

Χαιρετισμός Προέδρου


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Σας καλωσορίζουμε στην 30η Επιστημονική Ημερίδα «Επίκαιρα θέματα στην Παιδιατρική» η οποία διοργανώνεται από την Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Παιδιατρική και τη Β ́ Παιδιατρική́ Κλινική́ ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.
 
Η Ημερίδα στοχεύει να προσφέρει στους παιδιάτρους το ερέθισμα της  αναγκαίας και απαραίτητης συνεχιζόμενης δια βίου εκπαίδευσης έτσι ώστε μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της ημερίδας να έρθουν σε επαφή γενικά με την επιστημονικά καλπάζουσα παιδιατρική επικαιρότητα αλλά και με όλα τα δεδομένα καινοτόμων θεραπειών και εμβολίων
 
Το βήμα των ειδικευομένων στην Παιδιατρική αποτελεί θεσμό της Κλινικής μας, έτσι  θα παρουσιαστούν σύντομα πρακτικά θέματα χρήσιμα για όλους : ειδικευόμενους και ειδικούς.
 
Επιπλέον φέτος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το reunion των ειδικευομένων της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να τιμήσετε την 30η Επιστημονική Ημερίδα «Επίκαιρα θέματα στην Παιδιατρική». Ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές σας προσδοκίες.
 
Με τιμή
 
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
 
Ασημίνα Γαλλή - Τσινοπούλου                                                                                
Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας                        
Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ