ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/05/2021
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ
12183


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι η πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία τους, που δύο από τις μακροβιότερες και σημαντικότερες οδοντιατρικές επιστημονικές εταιρείες, η Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδος και η Στοματολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία κοινή διαδικτυακή εκδήλωση.
Το Σάββατο 15 Μάϊου 2021 και ώρα 10:00-14:00, σας προσκαλούμε όλες και όλους, να παρακολουθήσετε μαζί μας, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, με στόχο την επίλυση προβλημάτων όλων μας, στην καθημερινή αποκαταστατική οδοντιατρική.  Η επιστημονική αξία των ομιλητών καθώς και η εμπειρία των δύο εταιρειών, στη διοργάνωση σημαντικών επιστημονικών γεγονότων, προοιωνίζει την πληρότητα από όλες της πλευρές της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Με την πεποίθηση ότι θα σας έχουμε για ακόμη μία φορά συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας, ώστε να βρεθούμε μαζί για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του σήμερα της αποκαταστατικής οδοντιατρικής, τα δύο Δ.Σ. σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και ασφαλείς,  Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Δρ Ι. Μελακόπουλος                                                                                                                     Καθηγητής Κ. Τολίδης
Πρόεδρος ΣΕΕ                                                                                                                               Πρόεδρος ΣΕΒΕ